Ugrás a fő tartalomra

Egy este ünnepli születésnapját a HŐSÖK és AKKEZDET PHIAI

Idén ünnepli "huszadik" szülinapját az Akkezdet Phiai. Az idézőjel nem véletlen, mivel bár Saiid és Újonc valóban 1996-ban kezdtek el együtt zenélni, de akkor még Higher Tone Alliance néven futottak. Név ide vagy oda, a kerek fordulókat bizony illik megünnepelni, különösen ha a magyar underground hiphop egyik legmeghatározóbb alakjairól beszélünk. A duó május ötödikén élőben zenél a Budapest Park színpadán, mégpedig az Ameobával kiegészülve.


Előttük az idén szintén nagyot ünneplő Hősök zenél, akik ebben az évben töltik be fennállásuk 15. évfordulóját. Eckütől és Menthától már csak 2016-ban tucatnyi szuper zenét kaptunk, elég az Életút, a Lepörög a film, vagy éppen a Menj tovább szerzeményeket említenünk. Azok után, hogy 2015 legjobb koncertjének a tavalyi szülinapi bulijukat választottuk, biztosak vagyunk benne, hogy a Budapest Parkban összegyűlő közönség remekül érzi majd magát. Különösen, hogy ezen az estén Mr. JoeKer és Brash is beszáll néhány dal erejéig...

A Hősök előtt a SoulClap melegíti be a közönséget, az Afterpartin pedig Gerysson, Kool Kasko és Dj Quick szolgáltatják a talpalávalót!


Kapunyitás: 18:00 
2016.05.01-től és a helyszínen: 2.499 Ft 
Terasz jegy: 3.999 Ft
Terasz kiegészítő jegy: 2.499 Ft


Május ötödikén a Budapest Parknál ne Menj tovább!



Korábbi Hősök interjúk, beszámolók:
Mentha: "Egy picit magunknak is szól magunkról"

Írta: Nikkk