Ugrás a fő tartalomra

Back II Black + Funky Feeling Party az Orfeumban

Visszatérés a gyökerekhez: újra eredeti felállásban zenél az ország első számú funky bandája, az idén 20 éves Back II Black, amit az Akár péntek, akár szombat és a Szerelembomba című dalokból ismerhetett meg a közönség.


Az idén fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Back II Black eredeti formációban tölti újra a funky elemeket. Tizenöt évnyi külön utakon járás után a zenekar élén újra első énekese és alapító tagja, Somody Zoltán, azaz Guru áll. A régi-új felállás lehetővé teszi a visszatérést a zenekar gyökereihez, azaz a pozitív, könnyed, ám igényes szórakoztató stílushoz, amit az Akár péntek, akár szombat, a Szerelembomba és a Szombat esti láz című dalokból ismerhetett meg a közönség. Azonban nem valamiféle nosztalgia felébresztése a cél: a zenekar megújult energiáit friss, aktuális dalok írására, valamint látványos, lendületes színpadi show létrehozására fordítja.

Mellékhatások nélküli gyógyszert, Funkybiotikumot kaphatunk nagy dózisban, amely zenés-táncos védelmet jelent a kórokozók ellen.

A koncert után DJ SuriImi pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat a szokásosan fergeteges Funky Feeling Partyn.


2016.05.20. Orfeum
Kapunyitás 20 órakor 
Programkezdés 21 órakor 
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Prémium: 3.800 Ft
Standard: 2.800 Ft