Ugrás a fő tartalomra

Április 8-án jön a VIVA Beatz Vol.2.

A januári VIVA Beatz Vol.1. sikere bizonyította, hogy a tavaly nyáron indított műsor nem csak a csatornán, de a hazai klubokban is felpörgeti a hangulatot. A partisorozat következő állomásának, a VIVA Beatz Vol.2.-nek április 8-án ismét az Akvárium Klub ad otthont. A közönséget olyan népszerű hazai DJ-k hangolják majd, mint VekonyZ, Nikola és Chris Lawyer.


A VIVA Beatz nem csak a tévében, hanem a klubokban is ezerrel pörög! A zenetévé 2015-ben indította útjára a népszerű műsort és a hozzá kapcsolódó partisorozatot: a tévében a kedvenc slágereket keverik megszakítás nélküli mixbe, tökéletes hangulatot biztosítva így az esti bulik alapozásához, a VIVA Beatz partisorozat pedig profi hang- és fénytechnikával tuningolt helyszínekkel és közkedvelt DJ-kel várja a szórakozni vágyókat. Az este egyik fellépője Nikola, aki 2011-ben a DJ Mag toplistájának 149. helyén végzett és a Top 150-es felségjelzés mellé a legmagasabban rangsorolt egyéni magyar lemezlovas kitüntető címét is elnyerte. Kivételes tehetsége azonban nem csak listákban és számokban mérhető, megjelenések tekintetében is kiemelkedő sikereket ért már el. Nikola zenéit olyan kiadók vették eddig gondozásukba, mint a Spinnin', Defected, Strictly Rhythm, Warner Music, Ministry Of Sound vagy épp a legendás Nero.

Nikola mellett VekonyZ pörgeti fel a hangulatot, a budapesti illetőségű zenész neve ismerősen cseng az elektronikus zenét kedvelők, valamint a magyar e-zenei szcéna fülében, hiszen Zoli és dalai számos elismerésben részesültek az elmúlt időszakban. A Fonogram (The Way I Do) és Arany Triangulum (In My Mind) díjakat érő, valamint a hazai és külföldi rádiós slágerlistákat is ostromoló felvételek után nemrég jelentette meg Finally című deep house tracket, amelyben az énekes-dalszerző Knoll Gabi, valamint egy brit gitáros is közreműködött. A dalból készült videóklipet VekonyZ rendezte és vágta a saját ötletei alapján.

A januári VIVA Beatz parti után az egyik legismertebb magyar lemezlovas, Chris Lawyer újra visszatér a DJ pult mögé. A producer legújabb szerzeményének szövegét kedvenc költőjének, Ady Endrének 'Mert Engem Szeretsz' című Léda zsoltárából kölcsönözte. A dal első részlete októberben került ki a neves DJ/producer közösségi oldalára,és azonnal hatalmas érdeklődés övezte, majd a közönség visszajelzései alapján folyamatosan mutálódott a minimal-techno eposz. A felvétel hivatalosan március 28-án látott napvilágot Chris Lawyer saját kiadóján, a Naschkatze Undergroundon keresztül.

A VIVA 2015-ben vadonatúj zenei műsorok mellett új rendezvénykoncepcióval is jelentkezett. A Beatz a VIVA Talent menedzsment tehetséggondozó szellemiségéhez igazodva, a jövőben is elsősorban fiatal tehetségeket kíván felvonultatni és támogatni a csatorna kiemelt felületein és rendszeresen szerveznek majd VIVA Beatz bulikat is.

VIVA Beatz Vol.2. április 8-án 22:00-tól az Akvárium Klub KisHall-ban 
Fellépők: Chris Lawyer, VekonyZ és Nikola 
Jegyek elővételben 1000 Ft-ért, utána 1500 Ft-ért kaphatóak online és a helyszínen isÚjabb VIVA BEATZ buli április 8-án az Akváriumban!További részletek --> https://www.facebook.com/events/1697036913911642/
Posted by VIVA on Friday, March 18, 2016