Ugrás a fő tartalomra

A legnagyobb sztárok adták hangjukat az Angry Birds moviehoz!

A várva várt 3D-s animációs film zenéjéhez olyan világsztárok írtak dalokat, mint Blake Shelton, Demi Lovato, Charli XCX, Matoma és Steve Aoki. Az Angry Birds - A film május 12-én debütál hazánkban, azonban a filmzene már május 6-ától elérhető lesz a boltokban.

Az Angry Birds - A film zenéje már most előrendelhető, az első single, Blake Shelton "Friends" című dala pedig a napokban került fel a digitális platformokra. A Friends mellett számos vadonatúj felvételt tartalmaz a lemez, Demi Levato “I Will Survive” dala először az albumon jelenik meg, ahogy Charli XCX “Explode” száma is. Steve Aoki is új szerzeménnyel készült “Fight” címmel, emellett további újdonság a norvég dj, Matoma “Wonderful Life” dala, amely április 22-én debütál a zenemegosztó oldalakon.

Külön pozitívum, hogy a filmzene a karaktereket életre keltő színészeket is megszólaltatja: felcsendül többek között a Trónok harcából már jól ismert Peter Dinklage, akiről már a Coldplay féle Game of Thrones-musicalben kiderült, hogy a színészi tehetségén kívül a hangja is kiváló.

 

Az Angry Birds - A filmzene az új megjelenéseken kívül olyan slágereket tartalmaz, mint a Scorpionstól a „Rock You Like a Hurricane”, Rick Astley-től a „Never Gonna Give You Up” és az Imagine Dragons „On Top Of The World” dala is. A CD-n összesen 14 megjelenés várja a közönséget. Az alapot a Grammy-díjas zeneszerző, Heiton Pereira írta, akinek többek között a Minyonok és a Grú dallamait is köszönhetjük.

A filmből végre kiderül, hogy miért ennyire mérgesek a tollas barátaink, és sor kerül egy hatalmas összecsapásra is a madarak és egy malacsereg között. Az előzetesek alapján igazán szórakoztató film- és zenei élménnyel gazdagodunk májusban.