Ugrás a fő tartalomra

Tiszta és szexi volt a Kállay-Saunders Band koncert!

Szombaton a Liszt Ferenc téri Jazzy Pubban került megrendezésre a Kállay-Saunders Band klubkoncertje. András a napokban kapott hideget-meleget múlt heti A Dal-os szereplése kapcsán, ám szerencsére ez nem hagyott nyomot a tegnapi esti bulin.

23:00 óra környékén csaptak a húrok (és egyéb hangszerek) közé a srácok. Andrásék nem aprózták el, már az első perctől kezdve éreztük, hogy lendületes, energikus produkció elébe nézünk. Felcsendült az előadó eddigi karrierjének összes nagyobb slágere, mint a Tonight, a My Baby, a Young, vagy éppen a Juliet. Természetesen nem maradhatott ki a koppenhágai, 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon is bizonyító Running, de a mostanság sokat emlegetett Who we are sem.

Pár szó a zenekarról... A roppant tehetséges, ezúttal "csak" beugró (az éppen Izraelben lévő Bodoczki Ernő helyett) Gudics Martinról már korábban is írtunk, hiszen a basszusgitáros többek között a Peet Projectben is megállja helyét. A bandában a billentyűk mögött Szabó Dániel, a doboknál Vas Gyula bizonyított, a legpozitívabb meglepetést azonban Tóth Ádámnak köszönhetjük, akinek játékát, szólóit nehéz volt nem tátott szájjal figyelni. Zseniális, remekül összepakolt kis csapatról beszélünk. Kristálytiszta, kiforrott, és bár ilyet korábban még nem írtunk, de szexis kis zene, mulatság volt ez (ha nem érted, akkor mindenképpen menj egy koncertjükre, és ha a fiúk táncra perdülnek, nem lesz több kérdésed!)! Külön piros pont, hogy a zenészek a színpadképre is figyeltek, hiszen amíg a banda feketében, addig András fehérben szolgáltatta a talpalávalót. A közönséget pásztázva egy picivel több hölgyet fedeztünk fel, mint pasit, a korosztály pedig 23-50 év között mozgott. És tényleg mozogtak rendesen!


Összességében kíváncsi voltam, hogy hogyan könyvelem majd el ezt az estét. Rólam ugyanis tudnotok kell, hogy 100x jobban kedvelem a magyar szövegű dalokat, mint az idegen nyelven írtakat, ám András zseniális, lelket simogató hangja, és a kiváló zenekar által erről totálisan megfeledkeztem (ez már teljesítmény!). A fellépés legvégén nem mellesleg az egyik kedvenc számom, a Csak veled csendült fel, ennél tökéletesebben pedig nem is kerülhetett volna fel az a bizonyos korona…




Írta: Nikkk