Ugrás a fő tartalomra

​​Open Puszi koncert az Instantban

A csongrádi székhelyű Open Puszi zenekar 2002-ben alakult amatőr és a hangszeres zenéhez egyáltalán nem értő zenészekből. A héttagú társaság eleinte az általuk kedvelt, főleg külföldi számokat próbálta legjobb tudása szerint eljátszani. 


Még csak nem is “feldolgozásoknak” tartották ezeket, hiszen a fő cél az volt, hogy a közönség egyáltalán ráismerjen a dalokra. Ennek a megközelítési módnak és a sajátos szövegfordításoknak köszönhetően alakult ki aztán az Open Puszi sajátos karaktere, mely azóta fényes üstökösként repíti a bandát a magyar popzene egén, sorra hozva a telt házas koncerteket. Zenei merítésükben szerepel a Queen, The Cure, Depeche Mode, REM, Nena, a RHCP és Csonka Pici. Egyik legismertebb és koncerteken rendre követelt daluk a RHCP Under the Bridge száma, melyet a 3+2 zenekar Kombiné c. számának szövegével egyesítettek az Open Puszi művészei. A zenekar legutóbbi slágere a Steppenwolf Born to Be Wild-ja, mely az OP előadásában Bokrosi lány-ként hallható és a hozzá készült videoklip már közel 25 ezres nézettséget ért el. 

A nagy sikerű “World Tour 2014”-es sorozat sold out G​​MK-s koncertje után ismét Budapesten játszik a zenekar és várja rajongóit az Instantban Húsvét Hétfő (március 28.) este 21.00-kor.