Ugrás a fő tartalomra

Különleges Udo Dirkschneider (Accept) koncert a Barba Negrában!

Hamarosan kis hazánkba érkezik a klasszikus német heavy metal legenda, az Accept eredeti énekese, az utánozhatatlan hang, Udo Dirkschneider. A dolog érdekessége, hogy a smirglihangú mester ezúttal nem a ’80-as évek vége óta töretlen szólókarrierjére koncentrál, hanem az anyazenekar dalait énekli majd, méghozzá utoljára!


A 64. életévét taposó Udo a tavalyi Wacken fesztiválon jelentette be a hírt, miszerint kétórás koncertekre számíthatunk Accept dalokkal. A lassan 20 éve létező szólóformációja koncertjein állandó jelleggel elhangzik egy-egy klasszikus Accept nóta (Balls to the Wall, Princess of the Dawn, Metal Heart), viszont ha lehet hinni a híreknek, innentől kezdve már kizárólag U.D.O. dalokat hallhat majd a nagyérdemű.

Rendhagyó estének lehetünk tehát szem és fültanúi, hiszen leszámítva egy-két U.D.O. fellépést (A38, Fezen, Club 202), valamint a 2005-ös Szigetes Accept Reunion koncertet, magyar közönség nem igazán hallhatta a legendás számokat a mester tolmácsolásában.

A bemelegítést a kanadai Anvil vállalta magára, akik friss új lemezüket (Anvil is Anvil) mutatják majd be. Már jó egy hónapja tart a turné, több helyen teltház fogadta a veterán csapatokat!


Livesound: 2016.03.29., kedd 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club 
Elővételes belépő: 5800 Ft, a koncert napján 6200 Ft