Ugrás a fő tartalomra

Kullai Timi Akusztik a Why Not Budapest Bárban - Képes beszámoló!

Kullai Timi hangját sokan a Megasztár 2012-es felvonásában ismerték és szerették meg. A lány azóta tucatnyi koncerten, projekten van túl, ám most végre azt az utat járhatja, amit már régóta szeretett volna.


Timi ugyanis csütörtökön debütált önálló zongorás estjével, amelyet egyik nagy kedvence, Alicia Keys inspirált. A magyar énekesnő 5 éves korában kezdett el zongorázni tanulni, ám egy időre félre kellett tennie ezt a szívének kedves hangszert, hiszen inkább énekesként, a mikrofon mögött állta meg helyét. 

"A zongora számomra sokkal több, mint egy hangszer! Két-három hang lenyomásával olyan érzelmek buggyannak ki belőlem, amelyeket semmilyen más nem ér el! Műsoromban a saját dalaim mellett sok-sok feldolgozást hallhatnak a kedves érdeklődők, mint például Norah Jones és Alicia Keys vonalából!" - árulta el nekünk Timi korábban, akinek koncertjére a Why Not Budapest Bárban olyan ismert arcok is kíváncsiak voltak, mint Kiszel Tünde, vagy éppen Demjén Ferenc. Az alapvetően lassú műsor pedig hódított, hiszen egyetlen üres asztalt sem láthatunk a szórakozóhelyen és minden dalt vastaps kísért.





Szöveg + fotók: Nikkk