Ugrás a fő tartalomra

Kállay-Saunders András: "Anyukám mindig mindent megtett, hogy jobb életem legyen" - Itt a dal!

Mától a legnagyobb videómegosztó oldalon is elérhető Kállay-Saunders András Mama She Knows című száma, amelyet Andrásék Delivery Boy című lemezén is megtalálhat a nagyérdemű.


„A Mama She Knows dalt egy évvel ezelőtt írtam, és Szakos Krisztián hangszerelte meg. Anyukámmal beszélgettem pár dologról, és miután abbahagytuk, dalt írtam róla. Azért ma töltöttem fel a Youtube-ra, mert most, amikor hazafele sétált tőlem, ismét írtam egy dalt, ami a Mama She Knows part. 2 is lehetne akár. Most, amikor hazaért, már az emailfiókjában volt ez a szám." - kezdte a BSIDE Hungarynek a tehetség, aki pár hét múlva már rajongóival is szeretné megosztani az új szerzeményt.

Mivel András az átlag témákon túl olyan tartalmú dalokat is ír, mint az erőszak, az öngyilkosság, és még hosszasan sorolhatnánk, arról is megkérdeztük, hogy alapvetően miként szerzi szebbnél-szebb számait. „Mindig, amikor bennem van valami mélyebb érzés, azt rögtön leírom! A zenén keresztül fejezem ki magam, és az érzéseim is a legjobban!" 

Majd ismét visszatért az éppen szóban forgó, fülbemászó, szíveket könnyedén megérintő dalra: "A Mama She Know például arról szól, hogy immáron idősebb lettem, felnőttem, észrevettem, hogy mennyi minden volt, ami kiskoromban idegesített, vagy nem értettem anyukámmal egyet. Ezekkel most már maximálisan tudok azonosulni! Igaza volt rengeteg mindenben, és ezeket az apró dolgokat sokszor csak később veszem észre! Szerintem ez a dal minden édesanyának, szülőnek szól, ugyanakkor a fiataloknak is, hogy érdemes picit jobban odafigyelniük a tanácsokra. Ők már megéltek olyan dolgokat, amiket mi nem, tapasztalatból beszélnek, és jót akarnak nekünk.” – tette hozzá.

 „Anyukám mindig mindent megtett, hogy jobb életem legyen, és a semmiből is talált egy utat, hogy jól legyünk. Sokszor mondom neki, hogy amit eddig elértem, és ahol most tartok az életben, azt mind ketten értük el, mint egy csapat. Az én anyukám mindent olvas rólam az interneten, így ha lehet, akkor most is üzenném neki, hogy nagyon szeretem!” - mondta el még Andris.


Értékelés:
Dal: 10/10


Írta: Nikkk