Ugrás a fő tartalomra

Ilyen volt a 2016-os Glamour Women of the Year!

Idén is felvonulhattak azon a bizonyos pink szőnyegen a hazai divat- és médiavilág sztár hölgyeményei. Idén két új kategóriával is készültek a Glamour munkatársai, így megválasztották az év közösségi sztárját (Dukai Regina), és a lakás-dizájnerek is nagyobb figyelmet kaphattak a magazin által.


Ebben az esztendőben a Várkert Bazárban került sor a díjátadóra, ahol mi természetesen a zenei kategória jelöltjeire voltunk leginkább kíváncsiak. A legjobb énekesnőnek járó elismerést végül Csobot Adél nyerte el.

„Engem nehezen hoznak zavarba, de most sikerült. Nagyon meglepett, hogy egy ilyen erős mezőnyben én kaptam a díjat. Ahogy a bemutatkozó kisfilmben is említettem, szeretném, ha ötven év múlva is ismernék a nevemet, 2013-ban pedig még erről a jelölésről ábrándoztam. Kívánom, hogy mindenki álma így váljon valóra” – mondta el a várandósan is bájos énekesnő.

A hajnalig tartó partin olyan előadók engedték ki a gőzt, mint Antal Timi, Lola, Caramel, Dobrády Ákos, Horányi Juli (A legszebb hajért járó díjat vihette haza ő), vagy éppen Tóth Vera.









Fotók: Nesy
Szöveg: Nikkk