Ugrás a fő tartalomra

DJ Antoine új albummal provokál

A „Provocateur” új zenei irányzatokat és egzotikus, szokatlan hangokat szólaltat meg a már jól ismert DJ Antoine stílus mellett. Az album március 18-a óta elérhető a digitális platformokon, készítéséhez Szantorinin, Görögországban inspirálódtak az alkotók.

A svájci származású dj számára 2006-ban jött el a nagy áttörés a “DJ Antoine – Live In Moscow” című albummal és a “This Time” kislemezzel. Sikere 2011-ben tetőzött, amikor a „Welcome to St. Tropez” slágerrel világszintű ismertséget szerzett. A számot a hazai rádiók is megállás nélküli rotációban játszották, „Welcome to DJ Antoine” lemezével a magyar rajongókat is végleg meghódította. A hazai közönség már háromszor is találkozhatott a sztárdj-vel, hiszen 2012-ben a Studio-ban, 2013-ban Siófokon és 2014-ben a Campus Fesztiválon lépett fel és aratott hatalmas sikert.

A „Provocateur” albumban megszólal többek között Jordin Sparks, akinek elsöprő hangja a „Too Late For Love” slágert teszi felejthetetlenné. A lemez sikeréhez hozzájárult még Antonio Gerardi, a German Idols 2015-ös évadának legtehetségesebb résztvevője, a belga dj / producer DIMARO, és a 2015-ös „Holiday” című nyári sláger hangja, Akon is.

Az új album DJ Antoine és stúdiópartnere, Mad Mark eddigi legújítóbb anyaga. Az első kislemez, a „Thank You” január 15-én debütált és azóta is a játszási listák visszatérő szereplője. A „Provocateur” március 18-án jelent meg, digitális formában már elérhető.