Ugrás a fő tartalomra

5 ok, amiért szeretjük Menthát (Hősök)!

Ezennel elindítjuk új sorozatunkat, amelyben olyan előadókról írunk nektek, akikről alapvetően is sokat olvashattok oldalunkon. Hogy megértsétek, miért foglalkozunk velük annyit, hozunk 5 okot, amiért mi nagyon szeretjük az éppen aktuális embert.

Kállay-Saunders András után itt van Ozsváth Gergely Mentha (Hősök) és az 5 indokunk:

- Vannak napok, amikor az embernek a világon mindenből elege van. Mentha szövegei (gondolunk itt a Hősökre, vagy a közreműködésekre egyaránt - értsd: DiazMentha km. Szécsi Böbe: A part) szuper kis menedéket, energiát, lelkesítőt jelentenek. Na meg, amúgy is jól fogja meg a nagybetűs élet témáit, és mindig tud újat hozni!

- Egy olyan jelenség a színpadon, amit tanítani nem lehet. Születni kell rá. Energia, alázat, semmi sallang, egyszerűen emberi előadásmód. Ha oda az erőtartalékod és egy kis töltésre van szükséged, akkor Hősök koncertre menj, ne wellness hétvégére!

- Ha nem kedveled a hip-hop műfajt, akkor is könnyen rabjává válhatsz Mentha Instagram profiljának. Az igencsak kreatív srác a zene mellett a fotók terén is egyedi és izgalmas, vannak visszatérő, megragadó témák, különleges színek, és mókás selfiek...

- Hálás interjúalany, aki egy mezei "Hogyan született a dal?" kérdésre is ad olyan választ, amitől érdekes lesz a beszélgetés, a cikk.

- Egy szerethető figura, aki stílusból, eredetiségből jeles. Mi nem tudunk mást, akinek jól állna a piros sapka. Apropó, láttátok már az új séróját? Zseniál!

+ 1 ok: A fellépések, egyéb munkák mellett amennyire Ecküvel együtt odateszik magukat az alkotásban is, nem tartjuk kizártnak, hogy ezek a srácok tényleg Hősök...


Írta: Nikkk