Ugrás a fő tartalomra

5 ok, amiért szeretjük Keresztes Ildikót!

Ezennel elindítjuk új sorozatunkat, amelyben olyan előadókról írunk nektek, akikről alapvetően is sokat olvashattok oldalunkon. Hogy megértsétek, miért foglalkozunk velük annyit, hozunk 5 okot, amiért mi nagyon szeretjük az éppen aktuális embert.

Ezúttal Keresztes Ildikót és az indokunkat hoztuk nektek:

- Egyszerre az érzelmes balladák és az elvetemült rock koronázatlan királynője. Dalai többrétűek, sokszínűek, amelyek minden meghallgatás után képesek valami újat mondani, adni. A koncerteken felcsendülő összekötő szövegek őszinték, nem fél jó és rossz emlékeit is megosztani a közönséggel. Jópofa, ugyanakkor megérinti a szíveket.

- Nyíltan vállalja hozzáállását a gyermekvállaláshoz, amelyet őszintén, tisztán fogalmaz meg, annak ellenére, hogy ezáltal sokak céltáblájává válik. Szimpatikus még az is, ahogy édesanyjáról beszél minden alkalommal, akit egy igazi hősként dicsőít, ugyanis tudni véli magáról, hogy nem egyszerű, nehezen kezelhető ember a mindennapokban.

- Iszonyatosan kritikus önmagával szemben, ezért tudja minden helyzetben a maximumot hozni! Erre remek példa a Sztárban sztár-ban nyújtott teljesítménye, amelyet végre azok is láthattak, akik koncertekre, színházba nem járnak... Újra és újra feltesszük a kérdést magunknak, hogy ez a hang, tehetség, miért nem világsztár? A folyamatos megújulásról (mind zeneileg, mind külsőleg) ne is beszéljünk! Igaz ez az önkritika talán annak is köszönhető, hogy a sikert nem kapta könnyen, hosszú folyamat, sok-sok munka eredménye volt az, hogy például 2010-ben az X-Faktor egyetlen női mentora lett.

- Köztudottan hatalmas állatbarát (pici termete ellenére!), aki minden lehetőséget megragad, hogy védje a kedvenceket, vagy fellépjen az állatkínzók ellen.

- 2014-ben jelent meg Koronczay Lilla – Keresztes Ildikó: A sokoldalú díva őszinte vallomása című, mindenféle szenzációhajhászkodást nélkülöző könyve. Magánéletének azon pontjait, amelyekről úgy gondolja, hogy csak rá tartoznak: továbbra is megtartotta magának, és köveket sem dobált senkire. A kötetnek nem is volt szüksége az efféle kitárulkozásra, hiszen ez az őszinteség alapvetően sokkal megragadóbb!  Az életrajzi könyvek közül egyértelműen Ildikóé az egyik legjobb kiadvány!

Akiket már korábban megszeretgettünk egy-egy cikk erejéig:

Írta: Nikkk