Ugrás a fő tartalomra

5 ok, amiért szeretjük Kállay-Saunders Andrást!

Ezennel elindítjuk új sorozatunkat, amelyben olyan előadókról írunk nektek, akikről alapvetően is sokat olvashattok oldalunkon. Hogy megértsétek, hogy miért foglalkozunk velük annyit, hozunk 5 okot, amiért mi nagyon szeretjük az éppen aktuális zenészt/énekest.


Rögtön elsőként itt van Kállay-Saunders András és az 5 indokunk:

- Bár Andrást a Megasztárban ismertük meg, mára elég szépen sikerült megszabadulnia a tehetségkutatósokat sújtó sztereotípiáktól. Számaival, hihetetlen tehetségével kitett magáért, és bizonyította, hogy helye van a hazai zenei palettán. Büszkék lehettünk rá, amikor ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon!

- Nem csak a „most nagyon szerelmes vagyok”, vagy éppen az „úgy fáj, hogy véget ért ez a kapcsolat is” típusú dalokat kapjuk tőle, hanem ír számokat olyan mély, érzékeny témákról is, mint az erőszak, vagy éppen az öngyilkosság.

 - Annak ellenére, hogy zenekarral sokkal nehezebb, összetettebb feladat járni, haladni az előadók egyébként is igen rögös útján, ő mégis megalapította remekül összepakolt, iszonyatosan jó zenészekből álló bandáját (Kállay-Saunders Band), amivel aztán tényleg mindenkit zenéje rabjává tesz.

- A Csak veled az egyik legjobb magyar partiszám. Ha nincs kedved elindulni otthonról, hallgasd meg! Felpörget! Ennyi, és kész!

- Közösségi oldalát okosan használja, csak a legfontosabb dolgokat osztja meg rajta, teszi mindezt igen nyitott, személyes hangvételben. És, ha már közösségi média: azt is láthatjuk, hogy András foglalkozik a világ fájdalmasabb, érzékenyebb eseményeivel is, mint például a nemrég eltűnt, meggyilkolt, mindössze 20 esztendős Majoros Vivien története. Arról nem beszélve, hogy ennél szerényebb nem is lehetne egy énekes...

+ 1 ok: Láttátok már táncolni? OMG! Gyilkos a srác!


Írta: Nikkk