Ugrás a fő tartalomra

5 ok, amiért szeretjük Ecküt (Hősök)!

Nemrég elindítottuk új sorozatunkat, amelyben olyan előadókról írunk nektek, akikről alapvetően is sokat olvashattok oldalunkon. Hogy megértsétek, miért foglalkozunk velük annyit, hozunk 5 okot, amiért mi nagyon szeretjük az éppen aktuális embert.

Kállay-Saunders András, Mentha és Keresztes Ildikó után most Ecküvel és a mi 5 indokunkkal érkezünk:

- Ennek a srácnak elég egyedi humora, irtó pozitív kisugárzása van, amelynek köszönhetően, ha valaki meglátja őt, egyből jobb kedvre derül és mosolyogni kezd. Ezzel pedig biztosan így vannak már a benzinkutas kollégák is...

- Szövegeivel képes felrázni az embert, és formálni annak látásmódját. Soraiban ugyanis rengetegszer hívja fel figyelmünket az élet olyan dolgaira, amelyek mellett rohanó világunkban sajnos simán elmegyünk ("Annyi érték, csoda helyek vannak itt szétszórtan" / Hősök, Sub Bass Monster, Tkyd: Ha én lennék a főnök), valamint ha sokszor nem is vesszük észre, mégis pozitív gondolkodásra, életfelfogásra bír minket alkotásaival (A harag, a düh visszaüt, - lassú méreg." - Hősök: Életút).

- Sajátos az előadásmódja is, amelyet mind a dalokon, mind a koncerteken már az első alkalommal megérzünk, és ezek után nehéz lenne bárki mással összekeverni.

- Imádnivaló az a közvetlensége, amelyet manapság tényleg ritkán tapasztalhatunk a zenei szférában. A közönséggel nem csak a színpadon törődik, de azon kívül is, sosem maradhat el például az első sorral való lepacsizás.

- Kivételes interjúalany, aki bárhol, bármikor (de komolyan bárhol és bármikor!!!) képes figyelemfelkeltően, érdekesen, tartalmasan beszélni, és ehhez még csak egy kérdést sem kell feltennie az újságírónak! (Na jó, azért szoktunk tőle kérdezni is!)

Adjatok neki kalácsot, megérdemli!


Írta: Nikkk