Ugrás a fő tartalomra

Visszahozta a beat korszakot a Grenadir Mars

A közelmúltban debütált a Grenadir Mars első lemeze, amelyet Lepkékre kereszteltek. Az album igazi „krumplistészta”, a beat és a rock keveredik benne és igazán szerethető dallamos dalok találhatóak meg rajta. A 14 számos korongot bárki megrendelheti a srácok oldaláról.


A Grendair Mars Lepkéje azért is különleges, mert egy olyan korszakot elevenít fel dalaival, ami minden ember szívéhez közel áll. Tipikusan trippelős korong ez, amiről világosan kiderül, hogy a srácok komolyan veszik az pszichedelikus életérzést, és ami kicsit kiszakítja a hallgatót a szürke hétköznapokból.

Érdemes odafigyelni a Grenadir Marsra. A Lepkék minden száma jól szólhat majd a fesztiválokon is. A Dobos László, Hoffmann György, Vecsei László alkotta trió első próbálkozása jó visszhanggal debütált, a kritikusok szeretik az albumot, szóval innen már csak egy lépés teltházas koncerteket adni. Legalábbis a potenciál megvan a zenekarban. Az idő reméljük, őket fogja igazolni.

A lemez igazi XXI. századi beat gyöngyszem, rengeteg gitáreffekttel, könnyed hangzásvilággal és megannyi próbálkozással. Egy igazi útkereső első próbálkozás ez, ami nagyon jól sült el. A Lepkéken érződik a kohézió, ami összefogja a 14 nótát és szerethetővé teszi. Már első hallgatás után!

Hol szerezheted be a lemezt? Az albumot megrendelhetitek a www.grenadirmars.hu –ról 2500 Ft + postaköltségért. Beat rajongóknak kötelező, a többieknek pedig erősen ajánlott megismerkedni az együttessel.