Ugrás a fő tartalomra

Új taggal bővült a New Level Empire!

A quartett öttagúra bővül! Zola, Newl, Peti és az (eddig) egyetlen hölgytag Shizuka mellett belépett a képbe Seprényi Fanni, aki basszusgitár fronton erősíti majd a bandát. Fanni (23) Zolához hasonlóan rock vonalon mozgott, de tagja volt Fluor Tomi korábbi, kizárólag lányokból álló élőzenekarának is. Jelenleg a HolyChicks csajbandában is zenél, de a New Level Empire megkeresésére nem tudott nemet mondani.


"Már korábban is terveztük, hogy szeretnénk megújult és kibővült felállásban tolni. A koncerteken folyamatosan cserélgettem a szóló és basszusgitárt, ha éppen gitáros dal volt, akkor bizony a többiekhez hasonlóan helyhez voltam kötve. Így nagyon statikussá vált a színpadkép. Mostantól két gitáros lesz a frontvonalban, ami csak jót tehet nekünk. Annak ellenére, hogy Fanni lány, mégis „tökössé” teszi a banda színpadképét! Mostantól válunk igazán hűek a zenekari névhez, joggal vagyunk NEW Level Empire" – mesélte mosolyogva Zola.

A közös próbák elkezdődtek, megtörtént az első fotózás, a zenekar pedig február közepén mutatta be Fannit a facebook oldalukon, akinek nagyon tetszik az új helyzet: „Élvezem, hogy megint egy teljesen más zenében is kipróbálhatom magam. Eddig rock és hip-hop bandákban zenéltem, de nagyon tetszik, amit a New Level csinál. Szimpatikusak, már az első találkozáskor jó volt a hangulat. Várom, hogy beinduljon a koncertszezon!”

A banda másik meglepetése, hogy következő daluk idén tavasszal már magyar nyelven érkezik! Így dupla újdonsággal indulnak neki a 2016-os évnek.