Ugrás a fő tartalomra

Nyári Károly Jubileumi koncert a MÜPÁban!

Nyári Károly megannyi teltházas koncertje után ebben az évben különleges 30 éves jubileumi koncertre készül 2016. április 4-én a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.


A művész kivételes pályafutásának csúcspontján műfaji határokat átlépve egy átfogó zenei válogatást nyújt a közönségnek. A gazdag zenei fantázia ében fogant koncerten a könnyűzene legnagyobb slágerei mellett, a legismertebb filmzenék, valamint az előadó saját közkedvelt dalai hangzanak el.

A nagyszabású koncert meghívott fellépő művészei Tokody Ilona Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, érdemes és kiváló művész, Szekeres Adrien eMeRTon díjas énekesnő, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. A virtuóz zongorista a meghívott vendégeivel egyedülálló duetteket ad elő szimfonikus zenekar közreműködésével. Nyári Károly jubileumi koncertje különleges és exkluzív produkciónak ígérkezik egy elsöprő zenei élmény keretében.

 2016. április 4. 20:00

Meghívott fellépők: 
Tokody Ilona, Szekeres Adrien, Nyári Aliz, Nyári Edit 

 Közreműködik: Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar 
Karmester: Kovács László

NYEREMÉNYJÁTÉK! A jegyvásárlók között a koncerten értékes ékszert fognak kisorsolni a Royal Diamonds Ékszerház jóvoltából! Legyen Ön a szerencsés nyertes!