Ugrás a fő tartalomra

Máris platinalemez a Bëlga Disco!

Csak november végén jelent meg a Bëlga legújabb albuma a Disco!, de minden rajongó örömére máris PLATINALEMEZ! is lett. A koronghoz továbbra is MOL töltőállomásokon lehet hozzájutni. A hazai turnéjuk keretében előbb Kiskunfélegyházán (február 13.), aztán Székesfehérváron (február 20.), a szegedi JATE Klubban (február 26.) majd Budapesten mutatják be nagy showjukat: 2016. március 5-én, szombaton, a Barba Negra Music Clubban koncerteznek.


A most már platina Disco! sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Wahorn Andrással közösen elkövetett Egyszer fent című dalukat, rotációban játssza az MR2 Petőfi Rádió! Sőt! Most már folyamatosan a Top 30 első helyeinek egyikét birtokolja. A lemezhez készített második klipjük (Benzinkút) pedig elképesztően hasít a legnézettebb videó megosztó oldalon is.

A fiúk a platina-hírt is szeretnék a lehető legjobban megünnepelni, ugyanis nagy terveket szövögetnek a 2016. március 5-én a Barba Negra Music Clubban tartandó Platina Disco! koncertjükre. Lesz Wahorn, lesznek csajok és lesz Titusz is! És akkor még a többi finomságról nem is beszélhetünk, de annyit mindenképpen jeleznénk, hogy nagyon fogynak a jegyek, tehát aki ott szeretne lenni az előadáson, minél előbb gondoskodjon a belépőjéről!

2016. március 5., szombat 20:00 
Barba Negra Music Club