Ugrás a fő tartalomra

Lennard, Gabriel B, Eckü és Mentha: Rázzad meg - Itt a klip

Amikor megtudtuk, hogy a lemezlovas duó, Lennard és Gabriel B a Hősök két tagját, Ecküt és Menthát kérték fel a Rázzad meg című számuk közreműködőiként, mindannyian kíváncsian vártuk az alkotást.


Félreértés ne essék, a Hősök tagjait továbbra is szeretjük és figyelemmel követjük, hiszen rendkívüli módon kedveljük munkáikat, de ez a szám aligha kerül be a 2016-os kedvenc dalainkat tartalmazó listába (ellentétben az Életúttal!). A Rázzad meg zenéjét a két dj, szövegét Eckü és Mentha, a pasik érdeklődését minden bizonnyal jobban felkeltő (női idomok aztán vannak bőven) klipet pedig Guba Gergő és Birinyi Tamás készítette. Összességében a Rázzad meg csupán egy partydal, amelyet nem szabad túl komolyan venni, maximálisan megfelel a mai trendeknek és a klubokban valószínűleg gyakran felcsendül majd.

“Elsősorban magyar szöveget akartunk a zenéhez és mindenképp két srácot kerestünk, karakteres, karcos dumával. Így jutottunk el Eckühöz és Menthához. Szinte elképzelhetetlen volt, hogy bevállalja a két rapper, de nagy örömünkre, összejött, köszönet érte a BURN energiaitalnak. Maximálisan elismerjük a fiúk munkásságát, most pedig közös zenénk is van velük. Ez egy megvalósult álom.“ – nyilatkozta DJ Lennard.

“Örömmel fogadtuk és kíváncsian vártuk a közös munkát. Hasonlóan - mint pár évvel ezelőtt a Nobody Moves A-do-gat közreműködés - kimozdított bennünket a komfortzónánkból. Tudjuk, hogy a Rázzad meg közönsége a mi bulijainkra is ellátogat, tehát bőven van közös pont. A szövegért nem lesz Kossuth-díj, de nem is baj. Szép csajok vannak a klipben, a rendezés és a zenei alap profi, szóval jó volt a hangunkat kölcsönözni Lennard-nak és Gabriel B-nek” – mondta el Eckü.



Írta: Nikkk