Ugrás a fő tartalomra

Kállay-Saunders András NEM volt hamis A Dal Döntőjében!

Előre leszögeznénk, hogy senki ellen nem beszélünk, sokkal inkább arról van szó, hogy tegnap óta nem fogjuk fel, hogy mi is történhetett Kállay-Saunders András produkciója alatt A Dal című műsorban... András pályafutását követjük már egy ideje és tudjuk, hogy egy olyan vérprofi zenészről, énekesről beszélünk, amelyből nem terem minden bokorban. Pontosan ezért érthetetlen számunkra mindaz, amit tegnap láttunk, pontosabban hallottunk!


Nos, ezzel bizonyára sokan vagytok még így, és szerencsére a Who we are dal producere, Pacsai Márk (ha nem is tisztáz minden kérdést (például a miérteket),) abszolút igazol minket nemrég megosztott videójával. A felvételben ugyanis kiderül, hogy András nem énekelt hamisan, sőt! "Csupán" egy 1 hanggal feljebb állított alapra énekelt mindaddig, amíg a nézők az elő-és középdöntő során már megszokott, 1 hanggal lejjebb megszólaló alapot hallották. Ez a kettő pedig egy tökéletes katyvaszt teremtett a nagyérdeműben, de még a szakértő zsűriben is.


Andrást többen támadják, mert másodszorra is "hamisan" adta elő a szerzeményt. A producer állítja, hogy az előadó másodszorra sem a megfelelő alapot kapta... Nos, ha igaz, ha nem, véleményünk szerint ember legyen a talpán az, aki ilyen rövid idő alatt tökéletesen túl tud lépni a történteken, és szellemileg valamint lelkileg is át tudja magát programozni. Őszintén sajnáljuk, hogy ilyen megtörténhetett, ráadásul pont egy ilyen erős dallal, előadóval!


UI: Félreértés ne essék, Freddie abszolút megérdemelte a kijutást, és sok sikert kívánunk neki a nemzetközi versenyen!

Írta: Nikkk