Ugrás a fő tartalomra

Apey & The Pea és AWS koncertek az Akváriumban

Egy estére beköltözik a metal műfaj az Akvárium KisHALL-jába. Az AWS és az Apey & The Pea vendége a Godknows zenekar lesz.

"★ AWS

Az AWS zenekar 2006-os megalakulása óta két nagylemez, egy kislemez és 6 videoklip látott napvilágot. Játszottak már valamennyi hazai klubban és fesztiválon (Sziget, EFOTT, Rockmaraton, RockPart, Pannónia, FEZEN, Fishing On Orfű, stb.), illetve az országhatárokon túl Romániában, Szlovéniában, Ausztriában és Angliában. Turnéztak a Road, Depresszió és a Subscribe zenekar társaságában.

Az AWS fennállása óta folyamatosan keresi az újdonságokat és olyan utakat, mellyel kompromisszumok nélkül, mégis egyre szélesebb publikumnak játszhatnak. Dalaik anyanyelvükön szólalnak meg, szövegeik önálló művekként is megállják a helyüket. Zenéjük dinamikus és bulizós, de érzelmesebb és mélyebb tartalommal bíró dalokat is jegyeznek.


★ APEY & THE PEA

Az Apey & The Pea (Sludge/Metal/Stoner-Grunge) 2008 végén alakult Budapesten. Az évek során felléptek már Magyarország valamennyi vidéki klubjában és fesztiváljain. Budapesten rendszeresen teltházas vagy aközeli koncerteket adnak. Két nagylemez és egy 2015-ben elnyert Fonogram Díj (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele) tulajdonosai.

Az agresszív és látványos élő előadásmód illetve a nehézfém súlyú gitár riffek, a klasszikus metál szellem és a Pantera imádata teszik lehetővé hogy egy lenyűgöző, intenzív nem szokványos koncert élménnyel távozzon a közönség.


★ GODKNOWS

Godknows zenekarunk alakulása 2014 év végére-2015 elejére datálható. Az elmúlt 10 évben már együtt zenéltünk a Plastic Bitch nevű formációban, melynek végére 2014 nyarán pontot tettünk. Stílusban a modern rock zenei palettához soroljuk magunkat, ötvözve grunge-punk elemekkel, de ezeket mindig nehéz pontosan meghatározni, abszolút szabadelvűen írjuk a dalokat"

2016. április 14. 20:00
Akvárium Klub, KisHALL
1051, Budapest, Erzsébet tér 14.



Jegyárak:
Early bird jegy (100 db) 1200 Ft
Kedvezményes elővételes jegy 1500 Ft
Normál jegy 1900 Ft