Ugrás a fő tartalomra

Ákos: Csináld úgy - Itt a koncertklip

Ákos tavalyi éve mozgalmas volt: az IGAZÁN / TURNÉ 2015 során 17 koncerten 170 ezer érdeklődőnek koncertezett zenekarával, megjelent a mostanra dupla platinalemezes MÉG EGYSZER stúdióalbum, nem sokkal később napvilágot látott egy koncert-DVD. Az évet ismét az Arénában zárta - dupla telt házas sikerrel. Az idei tervek a megkezdett munka méltó folytatását ígérik.


"Szeretném megköszönni a rengeteg, lényegében feldolgozhatatlan mértékű szeretetet, együttérzést, támogatást, amit az elmúlt évben kaptam. Az idei program is sűrűnek ígérkezik: a már bejelentett koncertdátumok és a ma megjelenő koncertklip, a CSINÁLD ÚGY ad ízelítőt a 2016-os tervekből" - nyilatkozta Ákos.

Tavaszra új EP várható gazdag tartalommal, az ősz során pedig napvilágot láthat a múlt évi DUPLA ARÉNA előadások koncertfilmje. A jelenleg is formálódó turnéval várhatóan számos olyan határon túli helyszínen lép fel zenekarával, ahova az elmúlt évek során nem jutott el a Produkció. A dátumokat folyamatosan hozzák nyilvánosságra, de már publikus a turnényitó előadás, a május 1-jei londoni koncert dátuma, valamint régi adósságként egy felvidéki nagykoncert: ezekre az előadásokra már kaphatók a jegyek. A mához pont 10 hónapra esedékes évzáró előadás 2016. december 17-én, szombaton a Papp László Budapest Arénában lesz: a jegyértékesítés megkezdése óta eltelt pár napban 2000 jegy talált gazdára e távoli időpontra.

Éppen két hónappal a dupla Aréna után és kereken 10 hónappal a következő budapesti nagykoncert előtt jelent meg a CSINÁLD ÚGY koncertklipje, amely az év végi MÉG EGYSZER lemezbemutatón került rögzítésre.

ÁKOS - MÉG EGYSZER / TURNÉ 
2016 Május 1.: LONDON (UK) – The Clapham GRAND 
Június 4.: NAGYMEGYER (SK) – MŠK Thermál Futballstadion 
December 17.: BUDAPEST – Papp László Budapest Aréna 

 További dátumok hamarosan!