Ugrás a fő tartalomra

Rúzsa Magdi Koncert az Arénában

Idén 10 éve, hogy Rúzsa Magdi felbukkant a Megasztárban és bizony meg is nyerte a tehetségkutató harmadik szériáját. Sőt, egy év múlva már ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a kilencedik helyezést érte el.


Az énekesnő azóta magáénak tudhat több neves trófeát, mint például a  Story Ötcsillag-díját, a Gundel művészeti díjat, vagy éppen az Artisjus elismerését. Az előadó idén pedig a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően két nagykoncerttel is megörvendezteti közönségét, ugyanis február 26-án és 27-én is a Budapest Arénában játszik majd. A koncertek 20:00 órától kezdődnek.


"Kedves Közönségem! A nagy érdeklődésre való tekintettel RÁADÁS KONCERTET ADUNK AZ ARÉNÁBAN február 26- án!!! Jegyek már kaphatók itt: Elmondhatatlanul jó érzés, hogy ennyien velem vagytok és kíváncsiak vagytok ránk. Köszönöm, hogy ott lesztek az Arénában és együtt ünnepelhetünk ezen a két nagy napon! Tényleg úgy érzem, hogy öröm lesz nektek odaadni a szívünket- lelkünket. Erre nem is számítottam. Amit most kaptam tőletek, többet ér minden dicséretnél és elismerésnél. Köszönöm! Szeretettel: Magdi" - írta Facebook oldalán Magdi.



Írta: Nikkk