Ugrás a fő tartalomra

Nosztalgiára csábít a Magneoton!

Elkalandozni a múltba mindig jó érzés, a retro hangulat pedig nagyon trendi manapság. Éppen ezért ajánljuk teljes szívvel a Magneoton két legfrissebb időutazó lemezét, melyek egyenesen a beat és a blues aranykorába repítik el a közönséget.

MONKEES - Classic Album Collection

Az egykor a Beatles „riválisaként” emlegetett Monkees csapata 50 év zenélés, többszöri újraalakulás, valamint világszerte több mint 75 millió eladott album után most újra piacra dobja 9 híres stúdióalbumát, ’Classic Album Collection’ címen. A nosztalgia-pakk azonban még egy meglepetés anyagot is rejt magában, hiszen a kiadvány 10 CD-vel jelenik majd meg: a bónuszként csomagolt, ugyancsak retro hangulatú korongon az egykor kislemezként kiadott dalok kaptak helyet. Ráadásul egyes hírek szerint 2016-ban a csapat turnéra indul!




STAX VOLT - The Complete Singles (1959-1968)

Az amerikai Stax Records most a legfanatikusabb soul rajongóknak kedvez, ugyanis egy olyan kiadvánnyal jelentkezik, amilyenhez hasonló talán még sohasem született a stílus történetében. A memphisi illetékességű kiadó egy 9 CD-s kollekcióval rukkol elő, az általuk valaha is piacra dobott slágereket összegezve, The Complete Singles (1959-1968) címmel. A nem mindennapi csomag 9 lemezén összesen 244 track található majd, méltán híres soul előadóktól. Így szólal meg többek között Otis Redding, Sam & Dave, Carla Thomas, Booker T. & the MG's, William Bell, Rufus Thomas, a Bar-Kays, valamint Albert King egy-egy emlékezetes dala is a különleges gyűjteményen.