Ugrás a fő tartalomra

Night Fever – Nádor Dávid, Schwartz Dávid & Lelkes Reny az Orfeumban

A Pop Királyának, valamint a soul- és funkyzene legendás alakjainak legnagyobb slágerei egy észbontó koncertben, amit DJ Suri Imre Funky Feeling Partyja követ.


A Night Fever, azaz az egészséges (szombat) esti partyláz mellékhatások nélküli védelmet nyújt. A könnyűzene történetének legfényesebb csillaga, Michael Jackson örökké megváltoztatta a show-biznisz világát, korszakalkotó munkásságával örökre bevéste nevét a zenetörténelem nagykönyvébe, csakúgy, mint példaképei, szakmai elődei vagy éppen méltán népszerű kortársai, a soul- és funkyzene legendás alakjai (James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Whitney Houston, Etta James, Chaka Khan, Tina Turner és Stevie Wonder).

Őket idézi meg Nádor Dávid, akinek a hangszíne kísértetiesen hasonlít a Pop Királyáéra, a számos ikonikus előadó hangján hitelesen megszólalni képes Schwartz Dávid, valamint a szintén fekete hangú Lelkes Reny. Együtt ismert és közkedvelt dallamokkal, lábmozgató ritmusokkal szegélyezett útra invitálják a felhőtlen szórakozásra vágyókat.


A Bee Gees együttes egykori slágere, a Night Fever tökéletesen kifejezi azt az életérzést, azt a szabadságot, amit a minőségi tánczene kivált a hallgatóságból, főleg, ha szombat este szökik magasra a buliláz.


2016.01.16. - Orfeum
Kapunyitás 20 órakor 
Programkezdés 21 órakor 
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 Prémium: 2.900 Ft
Standard: 2.000 Ft


Kiemelt programajánlatunk még az Orfeumban: 
2016.01.28. | 21.00 - Gyémánt – Tóth Vera 

A bennünk rejlő gyémánt csiszolása, intim hangulatú utazás a lélek dallamai szárnyán,
a Color Quartet és Kalmus Felicián csellóművész közreműködésével. 

Prémium: 3.500 Ft 
Standard: 2.500 Ft