Ugrás a fő tartalomra

Hazai sztárokkal és Eminemmel tűzdelt DENIZ legújabb klipje!

Ma este rukkolt elő legújabb klipjével DENIZ. Az előadó A Nép Hangja című számához készített videót, nem is akármilyet, ugyanis ezúttal egy animációs anyaggal lepte meg rajongóit.


Azt már megszokhattuk, hogy DENIZ nem csak jól átlátja a dolgokat, de kiválóan meg is fogalmazza őket dalaiban. A Nép Hangjában kis túlzással mondhatjuk, hogy voltaképpen a karrierjét írja körül a maga sajátos stílusában. No, de nézzük, hogy mit gondol a már említett klipről:

"Tavaly keresett meg a Videoplus animációkkal foglalkozó csapata, hogy szimpatizálnak a dalaimmal és szívesen készítenének nekem egy klipet. A választás pedig végül a lemez címadó dalára esett. Soha nem készült még animációs klipem, így emiatt is örültem a lehetőségnek, másrészt amúgy is tervben volt a dalhoz vizuális megjelenés." - kezdte a BSIDE Hungary-nek DENIZ. "Ez egyébként a 8. klip A nép hangja című korongról. Abszolút elégedett vagyok vele, nagyon szeretem! Kicsit meglepett, hogy kevesen szúrják ki a szereplőket, hiszen itt van Eminem, 2 Pac, Majka, Tibi Atya, Sub Bass Szabi a “4 ütem fotelben”, vagy éppen Fluor Tomi is feltűnik a karakterek között. Kifejezetten célunk volt, hogy minél több ismert arc jelenjen meg karikatúra jelleggel."


Írta: Nikkk