Ugrás a fő tartalomra

Animal Cannibals: Ezt a várost - Itt a klip!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy imádom azon előadókat, akik nem csak a dal örök központi témájáról, vagyis a szerelemről képesek számokat alkotni. Pontosan ilyen az Animal Cannibals is, akik ezúttal kis hazánkra hívják fel a figyelmet! 

Nem is akárhogy, hiszen amíg korábban kedvenc helyeikről daloltak (Yozsefváros, Budapest nyáron), addig most bármely, az országban lévő városra értelmezhetjük a sorokat. Lásd: „Itt ér a reggel vagy itt fekszel este. Szeresd ezt a várost és a sok helyet benne! Itt enni Yo, inni Yo, lenni Yo veled! Lenne neked is innen biztos történeted.” 

Qka MC és Ricsipí a számhoz lélegzetelállító klipet is készített, amely minden nézőt arra inspirál, hogy járjanak nyitott szemekkel idehaza is, hiszen valóban csodálatos helyeink vannak. A fiúk Észak-Magyarországon forgattak, így láthatjuk többek között Gödöllő, Szentendre, Ráckeve, Esztergom és Visegrád csodáit is! 

„Az igazi az lett volna, ha az egész országban forgatunk, hiszen annyi csodaszép hely van itthon! Bár, akkor hónapokig filmeztünk volna és a klip nem 3 perces, hanem 3 óra hosszú lett volna. Az érzést viszont, úgy gondoljuk, így is sikerült visszaadnunk. Mi imádunk itthon nyaralni, pihenni, élni! Mindenhol találni érdekes, szép, izgalmas és kúl dolgokat, csak körül kell nézni!” - mondta el a csapat.

 

Írta: Nikkk