Ugrás a fő tartalomra

Ünnepi hangulat a Magneotonnál

Száguld a Magneoton kiadó felé a karácsony! Az alábbi három frissen megjelent albumukkal igazi ünnepet, egy kis romantikát és mosolyt szeretnének varázsolni a decemberi pörgésbe.

Bette Midler - A Gift of Love
A gyári munkásból lett Grammy-díjas énekesnő különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg a rajongóit. Az idén 69 éves Bette Midler ugyanis úgy döntött, összegyűjti eddigi 14 stúdióalbuma 18 legszebb szerelmes dalát, hogy újra elkápráztassa a közönségét. Bette slágereit világszerte dúdolják a romantikázni vágyó, szerelmes, vagy éppen összetört szívű emberek. A különleges korong természetesen a leghíresebb számok mellett olyan személyes kedvenceket is tartalmaz, mint a ’The Hunter Gets Captured By The Game’, vagy pedig a ’My Favorite Waste Of Time’ 1983-as feldolgozása. A lemez igazi különlegessége viszont minden bizonnyal az énekesnő egyik legkorábbi love-songja, a ’Let Me Just Follow Behind’, 1976-ból, a harmadik albumról.

Jools Holland - Jools & Ruby
Elképesztő hangulatú, füstös-bluesos válogatáslemezzel rukkolt elő Jools Holland, a világhírű zongorista és Ruby Turner, a britek ügyeletes soul királynője. A páros korábban már többször dolgozott együtt, így nem volt nehéz dolguk az album készítésekor sem, hiszen a Jools & Ruby-ra többnyire a duó közös kedvenceinek feldolgozásai kerültek. Az album 22 trackjéből azonban négy dal igazi újdonságnak számít. A CD-n megtalálható ugyanis két vadiúj átdolgozás, a ’Christmas Song’ és a ’Peace In the Valley’, valamint az évek alatt összeszokott művészek, Jools és Ruby két egészen friss közös szerzeménye, a lélegzetelállító ’Praying Have Mercy’ és a slágergyanús ’Some Old Heart’ is.

Fleetwood Mac - Tusk (Remastered)
A Fleetwood Mac eleinte blues, majd country-rock zenekarként létezett és lett ismert. A legendás csapat pedig idén újra kiadja az egyik legsikeresebb albumát Tusk (Remastered) címen. A hajdani dupla platina lemez hatalmas sikerére való tekintettel az újrahangolt korong egy 5 CD-t, 1 DVD-t és 2 LP-t tartalmazó csomagban került a boltokba. Az első CD-n az eredeti album újrakevert verziója, a másodikon és a harmadikon remixek, a negyediken és ötödiken pedig felejthetetlen emlékek, eredeti koncertfelvételek kaptak helyet, többek között például az 1980-as Wembley koncertek ’Songbird’-je, és ’Dreams’-je.