Ugrás a fő tartalomra

Súlyos betegségből gyógyult kicsikkel várta a Mikulást Puskás Peti

Nagy meglepetésben volt részük a súlyos betegségből gyógyult gyermekeknek és családjaiknak a Jégteraszon! A Mikulás ugyanis nem egyedül érkezett hozzájuk - magával hozott néhány előadót is. Muri Enikő, Puskás Peti, L.L. Junior segítettek az ajándékok kiosztásában, és míg ezek után a sztárcsapat fiú tagjai a játékos jéghokiban szegődtek a gyerekek mellé, a lányok fakutyázással csaltak mosolyt a legkisebbek arcára.


Ünnepi dekoráció, rengeteg dal, ajándékkal teletömött csomagok, korizó, hokizó és szánkót húzó hírességek, feledhetetlen hangulat – így telt a Mikulás-nap a Jégteraszon, ahol a korcsolyapálya és a Ments Életet Alapítvány nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett a családoknak. A súlyos betegségből gyógyult gyermekek, testvéreik és a szülök több száz fős tömege izgatottan várta a nap fénypontját, a Mikulás érkezését – aki kivételesen nem egyedül érkezett: segítői mellett hazánk sztárjai is mellészegődtek, hogy mosoly csaljanak a legkisebbek arcára.

Muri Enikő várja már az ünnepeket, ám L.L. Juniorral karöltve egyelőre a Mikulásra fókuszált: lelkesen szánkóztak és osztogatták a csomagokat a gyermekeknek. „Tavaly a Halloween-t ünnepeltük itt, a Jégteraszon a rászoruló gyermekekkel, idén gyógyult kicsiket vártunk szeretettel ennek a nemes kezdeményezésnek a keretein belül. A korcsolyatudásom ugyan még mindig hagy némi kívánnivalót maga után, de imádtam, hogy itt lehettem a többiekkel - jó volt látni a boldogságot a srácok arcán” – mondta L.L. Junior.

Puskás Peti mintha csak korcsolyával a lábán született volna: magabiztosan rótta a köröket, siklott, szánkózott, jégkorongozott a vállalkozó szellemű kicsikkel. „Szuper volt ebben a játékos közegben látni a már egészséges gyerekeket, akikkel lehet, hogy korábban a kórházban találkoztam. Sokszor járok ugyanis hasonló helyekre, hogy örömet szerezzek annak, akinek minden mosoly ajándék. Az ünnepnek számomra erről, nem pedig a vásárlásról kell szólnia – emiatt kértem idén is a szüleimtől, hogy maximum aprósággal lepjenek csak meg. A családi együttlét ilyenkor a legfontosabb!” – árulta el Puskás Peti, aki azt is bevallotta, hogy életében először hokizott.