Ugrás a fő tartalomra

Másfél hét alatt aranylemez a Bëlga Disco!

Természetesen minden rajongónak, de legfőképpen a vásárlóknak nagy visszaigazolás, hogy a Bëlga Disco! című lemeze, mindössze másfél hét alatt, már aranylemez is lett! Jó hír ez, hiszen a 2015. december 27-i lemezbemutatóra az Akvárium Klubban, szinte biztos, hogy mindenki látni akarja majd az új produkciót (is).


A Disco!, tulajdonképpen a Bëlga 10. nagylemeze, azonban még így is rengeteg újdonságot kínál még a kezdetektől jelenlévő rajongóknak is: Az album úgymond "téma - és műfajmegjelölő" címéből is kiderülhet: A lemez egy komplett stílusgyakorlat, amely a disco és az elektronikus zene időszakaiból, hatásaiból építkezik. A lemez karácsony előtt mindenki számára vonzó célpont lehet, hiszen elképesztő, hogy a Disco!, kicsit több mint másfél hét alatt máris aranylemez lett. Minden bizonnyal sokan vásárolják még meg, amit a kijelölt MOL töltőállomásokon tehet meg bárki, aki szereti a Bëlgát, 990 Ft-ért.


Ja, hogy ennyi nem elég a rajongóknak? Örömhír, hogy a Bëlga nem is engedi el ezt az évet ennyivel, hiszen 2015. december 27-én kitombolhatja mindenki magát az Akvárium Klubban tartandó lemezbemutatón. A jegyek erősen fogynak, tehát, aki szeretne ott lenni, gondoskodjon a belépőjéről minél hamarabb!
2015. december 27., vasárnap 
Akvárium Klub KisHall

Kedvezményes elővétel: 2300 Ft 
Normál: 2800 Ft

Karácsonyi jegyakció-csomag: ha egyszerre 5db jegyet vásárolsz, akkor azt megteheted 2500Ft/darab áron és kapsz mellé egy Disco! lemezt és egy 20%-os coreshop utalványt. Ezt a jegykombót csak az Akvárium klub jegypénztárában tudod megszerezni.