Ugrás a fő tartalomra

Jónás Vera Experiment évzáró koncert a Gozsduban

Jónás Vera énekes, dalszerző, gitáros a hazai könnyűzene egyedi színfoltja – összehasonlíthatatlan zenéjével és karakterével olyat alkot, ami valahol a mainstream és az underground között foglal helyet.


2011-ben alakított zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel 2013 őszén teltház előtt mutatták be első, GAME című albumukat a budapesti Trafóban, melyet pozitív sajtóvisszhang és nagy siker követett. Vera személyes hangvételű dalai akusztikus alapokra épülnek, melyeket némi elektronikával fűszerez. Stúdiófelvételein hallható hangmintáit, melyeket énekhangjával hoz létre, a színpadon élő egyenesben is megszólaltatja. 

A nagy karácsonyi, családi találkozók után lazításképpen december 27-én a Gozsdu Manó Klubban várja a közönséget, ahol belehallgathatnak a készülő új lemez dalaiba is. Mivel Veráék már most is stúdióznak, és januárban elvonulnak egy időre, ezért egy darabig ez lesz az utolsó zenekaros koncert Budapesten. Jegyek a helyszínen kaphatók elővételben 1200, a koncert napján 1500 forintért. A start 20:00 órát jelent.