Ugrás a fő tartalomra

Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk”

Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét. A Playboy Hero jótékonysági kampányhoz csatlakozva a Bethesda Gyermekkórházba látogatott el a srác, ahol a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársaival derítette jobb kedvre a kórház kis lakóit. Fluor így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.


A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok. Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Fluor Tomi, aki a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatta a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.


„Mi magunk is bohócok vagyunk Bencével, azért élünk, hogy másokat szórakoztassunk és örülünk, ha nevetnek körülöttünk. A mosolygást csak elkezdeni kell tudni, utána már az egész környezetünk velünk örül” – kezdte Tomi, aki örömmel látta, hogy a bohócdoktorok felnőttként is megőrizték gyermeki énjük egy részét, aminek köszönhetően még könnyebben hangolódnak rá a kicsikre. „Az egészben az a legszebb, hogy ha jókedvet adsz, akkor a gyerekek azonnal viszonozzák. Egy apró gesztusért, kedvességért is rendkívül hálásak” – magyarázta a rapper.