Ugrás a fő tartalomra

Ez ám a tisztelet! Itt van Finuccsi, a Hősök és Deego közös száma

Őket is megtalálod a kultúra mezsgyéjén. Szerencsére! Siska Finuccsi 1998 óta állja meg helyét szerzőként, és eddig többek között olyan korongokkal rukkolt elő (a teljesség igénye nélkül), mint a Rímharcosok klubja (1999), a Siska Feenoocchi - SiskaMania - Temetetlen múlt (2005), a DühKór (2007), a Vészk'járat (2012), vagy éppen az Egyenlők - Aranykor (2013).


Finuccsi ebben az évben is igen termékeny, idén például már kaptunk tőle egy közreműködést a Hősökkel kiegészülve, ám most itt egy még frissebb anyag az ő tálalásukban. A Tisztelet helyet kapott Finuccsi legújabb, Veterán újratöltve lemezén, amelyen 16 nótát hallhatnak a rajongók. A korongon a Hősökön túl olyan tehetségeket kaphatunk még, mint Deego, Mikee Mykanic, a Barbárfivérek, Antal&Day, Ketioz, vagy éppen a Killakikitt. 

No, de vissza a Tisztelethez! A 2 napja már a YouTube-on is elérhető szám zenéjét a Barbárfivéreknek, a szöveget pedig Siskának, a Hősöknek és Deegonak köszönhetjük! Nem csodálkozunk azon, hogy a rapperek ilyen népes tábort tudhatnak maguk mellett, hiszen minden számuk alázattal teli és hiteles, egy pillanatra sem üti fel fejét a mesterkéltség. Az ő szájukból nem hangzik idegenül a Tisztelet szó. Pörgessétek Ti is!



Megrendelem a lemezt!

Értékelés: 10/10

Írta: Nikkk