Ugrás a fő tartalomra

Bikini koncert a Barba Negra Music Clubban

A Bikini mindig is koncert zenekarnak vallotta magát, így a –több mint- 30 éves rutinnal rendelkező együttes mai napig nagyon aktív. A 2015-ös évben sem változtattak a hagyományokon, így a sűrű nyári fesztiválszezon után 2015. december 11-én egy hatalmas bulival örvendeztetik majd meg rajongóikat a Barba Negra Music Clubban.


Ugyan a Bikinit 1982-ben alapították, az igazi sikertörténet 1985-ben indult el, amikor D. Nagy Lajos énekes csatlakozott a zenekarhoz. Már a kezdeti időszakban is rengeteg fellépésük volt, mindamellett természetesen, hogy Magyarország egyik meghatározó együttesének számított. Természetesen, ez a mai napig így van. A zenekar rajongótábora egyre csak nő. Erre a legjobb példa, hogy most is rengetegen kíváncsiak rájuk élőben. A korai időszakban jellemző politikailag kritikus szövegek a mai napig aktuálisak. Ugyan 1992-ben egyszer „feloszlott” az együttes, szerencsére még időben ráébredtek, szükség van rájuk a hazai zenei életben. A Bikini ennek ellenére nem nosztalgia zenekar. Albumaik lassan és megfontoltan készülnek, haladnak a korral.

A legjobb bizonyíték nem más, minthogy a december 11-i Barba Negrás koncert lesz, ahol a régi slágerek mellett felcsendülnek majd az Elmúlt Illúziók lemez legnépszerűbb dalai is. A Bikini előzenekara a TV Manci lesz.
BIKINI koncert vendég: TV Manci 
2015. december 11., péntek 
Barba Negra Music Club

20.00 kapunyitás 
21.00 TV MANCI 
22.20 BIKINI

Jegyek: 
2015. december 08-tól: 2500 Ft