Ugrás a fő tartalomra

Best of 2015: Ők a legstílusosabb énekesnők

Vannak énekesnők, akik színpadi emberként nem csak hangjukkal, de külsejükkel is szeretik meghódítani a közönséget. És vannak olyan előadók, akiknek ez nem csak holmi erőlködés szintjén működik, hanem igazi stílusikonokként tarolnak újra meg újra. Követik a divatvilág fejleményeit, amelyekben megtalálják a sajátos irányukat, és ezzel tökéletesen prezentálják zenéjüket és önmagukat. Nos, ők azok:

Nkuya Sonia
Igazi egzotikus szépség, aki még smink nélkül is irigylésre méltóan bájos. Az énekesnő mindig is merészen öltözködött, ám mióta a Sugarloaf énekesnője, jóval letisztultabban, kifinomultabban tálalja vagány, bevállalós személyiségét. Azt is megkockáztatjuk, hogy a fejkendő nála jobban senkinek nem áll! Bomba! Imádjuk!
Dér Heni
Hogy milyen gyorsan pörög az idő az is jól mutatja, hogy immáron 12 éve, hogy Henit először láthattuk a képernyőn (a Megasztárban próbált szerencsét.). Az énekesnő 9 esztendőn át volt a Sugarloaf frontasszonya, és az eltelt idő alatt bizony hatalmas stílusfejlődésen ment keresztül. Bár mindig is egy vagány lány volt, aki gyakran újított magán, az utóbbi időben azonban szemmel láthatóan megtalálta a helyes irányt. Extravagánsan nőies. Telitalálat!

Antal Timi
Kicsi lány hatalmas hanggal. Apró termete ellenére egy igazi energiabomba, ami megjelenésében is pillanatok alatt átjön. Timi az X-Faktor óta mind zeneileg, mind küllemében megtalálta a saját kis vadóc vonalát, amelyben szeretni valóan hiteles.

Zsédenyi Adrienn
Ha egy farmernadrágot húz fehér pólóval, Zséda akkor is olyan kifinomult, hogy erre száz százalék, hogy nincs recept, egyszerűen születni kell. Szereti a fiatalos, bohókás vonalat a klasszikus elemekkel keverni, éppen ezért lesz minden megjelenése időtállóan elegáns. Ő maga a két lábon járó nőiesség. 
Tolvai Reni
Bár Reni a Megasztárban még egy visszafogott lánynak tűnt, és korábban bizony voltak csúnya botlásai, mára a szende kislányból egy igazi döggé forrta ki magát, aki klipjeiben, dalaiban és öltözködési stílusában  is imád játszani a fülledt vonallal. Így pedig azt gondolom, hogy okkal hívhatjuk őt a magyar Christina Aguileranak!

Összeállította: Nikkk