Ugrás a fő tartalomra

Almás pitét sütött Puskás Peti

Puskás Peti különös gondoskodással készítette a finom süteményt, a híresség ugyanis egy jótékonysági akcióhoz csatlakozott.


Jótékonysági süteményvásáron vettek részt a Telenor Kihívás sztárja és a mobilszolgáltató dolgozói. A feladat most „egyszerű” volt: saját maguk készítették az almás pitét. Az édességekből befolyt összeget a vállalat megduplázta, és a Gyermekkor Alapítvány részére ajánlotta fel.

„Régóta ismerem a Gyermekkor Alapítványt, ahol tudunk, az öcsémmel együtt segítünk nekik. Ezért nem is volt kérdés számomra, hogy a Telenor Kihívásokban résztvevőkkel most közösen állunk ki a jó ügy mellett. Ez az alkalom azért is volt rendhagyó számomra, mert még sosem sütöttem almás pitét - ez volt az első, és elmondhatom: nagyon jól sikerült. Nálunk főleg apukám mozog igazán otthonosan a konyhában, de azért én is elboldogulok” – mesélte Puskás Peti. 

A Telenor nagy sikerű jótékonysági süteményvásárán Puskás Peti segítségével, és a kollégák süteményeinek hála, egy délután alatt 800.000 forint gyűlt össze, amellyel a Gyermekkor Alapítványt támogatja a vállalat.